Kritine v obliki strešnika

Kritine v obliki strešnika

 

Kritine v obliki strešnika ki so v ponudbi so jeklene kritine, pocinkane z obeh strani, z različnimi debelinami nanosi barv in debeline pločevine od 0,50 – 0,65 mm. Namestitev kovinske kritine v obliki strešnika se lahko izvede na dva načina. Prvi način je da se pritrdi na lesene letve, drugi način pa neposredno na površino. Tako se kritina lahko uporablja tudi za ograje, namestitev na stene, strope in druge primerne površine.

Pločevinaste plošče v obliki strešnika so zelo primerne za prekrivanje družinskih hiš, nadstreškov, gospodarskih objektov, kmetijskih objektov in tudi za prekrivanje starejših objektov. So estetske oblike, plošče so podobne klasičnim in opečnim kritinam le da so bistveno lažje in cenejše.

Zaradi visoke tehnologije izdelave je pločevina odporna proti koroziji, UV sevanju kakor tudi za druge mehanske poškodbe. Strešna kritina iz pločevine so odlična alternativa za drage opečne kritine, ker je kritina cenovno ugodnejša ter lažja po teži kakor tudi lažja za montažo. Pločevinasta kritina je tako primerna na novih objektih kakor tudi na obnovljenih stavbah, nadstreških, garažah, hišah.

V ponudbi so kritine v obliki strešnika in trapez kritine. Plošče so dobavljive v različnih dolžinah do 6m. Širina plošče je različna. Pločevinasta kritine se pritrdi z original samoreznimi vijaki.

 

kritine v obliki strešnika afrodyta

kritine v obliki strešnika kritine v obliki strešnikakritine v obliki strešnika