Kovinske kritine

Kovinske Kritine

 

Kovinske kritine v ponudbi so jeklene pločevinaste kritine, pocinkane z obeh strani, z različnimi nanosi barv in debeline 0,50 – 0,65 mm. Kovinske kritine odlikuje dolga življenska doba, enostavna in hitra montaža, tako se kritina lahko uporablja tudi za ograje, namestitev na stene, strope. Pločevinaste plošče so zelo primerne za prekrivanje družinskih hiš, nadstreškov, gospodarskih objektov kmetijskih objektov kakor tudi industrijskih objektov. Zaradi visoke tehnologije izdelave je pločevina odporna proti koroziji, UV sevanju kakor tudi za druge mehanske poškodbe.

Strešna kritina iz pločevine so odlična alternativa za drage opečne in betonske kritine. Kovinska kritina je tako primerna na novih objektih kakor tudi na obnovljenih stavbah. V ponudbi so kritine v obliki strešnika in trapez kritine. Kovinske kritine so zelo lahke in ene izmed lažjih kritin na tržišču zato je kovinska kritina primerna tudi starejše zgradbe. Pločevinaste kritine so dobavljive tudi z filcem proti kondenzu kjer ni možno zgraditi zračnega mostu. Na izbiro imamo veliko različnih barv in tudi kvalitet ki je odvisna glede na debelino nanosa barve. Na modele z največjim nanosom barve nudimo 50 let garancije.

Dobava kritine je običajno v nekaj dnevih, najkasneje v dveh tednih. Kritino vam dostavimo mi, prav tako lahko izvedemo montažo ali pa jo izvedete v lastni režiji.

temida kovinske kritine
pločevinasta kritina temida

pločevina monza
strešna kovinska kritina monza

galla kritina
kovinska kritina galla