Dodatki za kritino

Dodatki za kritino

 

Dodatki za pločevinasto strešno kritino so materiali oziroma dodatki ki poskrbijo za popoln videz strehe. Pod dodatke za streho spadajo : snegolovi, slemenjaki, grebenski trak, vijaki, različne obrobe stenske, vetrne, stranske, žlote, parapropustna folija, spreji, barve, prezračevalniki, žlebovi. Vsi dodatki za kritino ki so iz pločevine so v izbrani barvi same kovinske kritine.
Snegolovi preprečujejo zdrs snega iz strehe ter olajšajo čiščenje ter vzdrževanje strehe.Količina snegolov na strehi je odvisna od samega naklona strehe, lokacije objekta, od količine snežnih padavin.
Za končni lep izgled strehe poskrbijo tudi obrobe, ki so različne oblike ter z različnimi nanosi barv. Obrobe so dobavljive v isti barvi izbrane pločevinaste kritine. Izbirate lahko med standardnimi obrobami ki so primerne za kritino v obliki trapeza ali za kritino v obliki strešnika.

Prav tako so dobavljive obrobe po želji in potrebi stranke.
Izbirate lahko med različni prezračevalniki ki odvajajo vodno paro iz notranjosti stavbe navzven in tako zagotavljajo pravilno prezračevanje objekta ki je povezano s funkcionalnostjo doma. Prezračevalniki so dobavljivi v različnih barvnih kombinacijah, montaža je hitra in enostavna.
Pločevinasta strešna kritina se pritrdi z original samoreznimi vijaki ki so v barvi pločevine. Vijaki so različnih dolžin. Vijaki za strešne kovinske kritine so samorezni vijaki ki so pocinkani z navojem in šesterokotno glavo z jekleno podložko z tesnilom EPDM.
Za odvajanje vode poskrbijo žlebovi z celotnim sistemom. Žlebovi so dobavljivi v klasičnih barvnih kombinacijah kakor tudi v pocinkani verziji.
Z spreji in barvami poskrbite za dodatno zaščito in tako preprečite poškodbe.

dodatki za kritino slemenjak

dodatki za kritinio žleb

dodatki za kritino slemenjak